U bent hier

Infoavond 'veilig online' op donderdag 19 april om 19.30

Heel wat jongeren zijn quasi continu bezig met online sociaal contact. Ze chatten, klikken, liken, taggen en swipen. En wat ken jij ervan?

Zijn Messenger, Snapchat, Instagram, Swarm en Skype allesbehalve dagelijkse kost voor jou? Hoe zit het met online reputaties, wat doen sociale media met je gezin en hoe kun je grenzen stellen?

Om antwoord te bieden op deze en nog veel meer vragen biedt de oudervereniging, i.s.m. de gezinsbond, jullie een infoavond aan rond sociale media. Dit zal plaatsvinden op donderdag 19 april, om 19u30 op het Koninklijk Atheneum Dendermonde.(ingang via Geldroplaan).

Deze sessie staat garant voor een grondige input van informatie, tips en inspiratie. We werken met getuigenissen van kinderen/jongeren, ouders en experts. Via animatiefilmpjes en infographics krijgen jullie zicht op het mediagebruik van jongeren.

De vorming is interactief opgebouwd met onder meer een quiz en een stellingenspel. Hierbij worden er heel wat concrete tips aangereikt.

Als u interesse hebt in deze infoavond kan u inschrijven via het volgende e-mail adres: oudervereniging.kad@gmail.com. In onderwerp zet u: ‘veilig online’. Gelieve uw naam en het aantal aanwezigen door te geven. Of op het volgende telefoonnummer: 052 25 17 78.

 

 

 

 

Theme by Danetsoft and Danang Probo Sayekti inspired by Maksimer